2015. február 28., szombat

3D-Motion vezérlő, a jövő technológiája

A modern eszközök szinte már észrevétlenül kerülnek ki a piacra, mert annyira gyorsan, egymás után kezdik értékesíteni őket, hogy alig tudjuk követni őket. A 3D-Motion vezérlő is ilyen technológia lehet azoknak, akik nem figyelik állandóan a technika fejlődését.

Ez a vezérlő egy újfajta egér, ami a programokon háromdimenziós mozgást tesz lehetővé. Ez főleg a tervezőprogramokban és egyéb nem kétdimenziós alkalmazásokban nyújthat nagy segítséget. A vezérlő feje egy kis hengerre hasonlít, amit körkörösen tudunk mozgatni, így egy látványterv bemutatását egyszerű kivitelezni. A térbeli térképek és videojátékok használatához is remekül alkalmazható.

Fontos odafigyelnünk a választásunkkor, mert egy vezérlő nem mindegyik operációs rendszerrel kompatibilis. Több fajtája kapható, kisebb és nagyobb méretben is. Az egyik fajtához gombok is tartoznak, így nem kell a billentyűzethez fordulnunk, ha az alapfunkciókat szeretnénk használni rajta. Kényelmes kialakítása miatt használata hosszútávon sem megterhelő a kezünknek.

Ez az újszerű technológia elsősorban azoknak a cégeknek ideális, akik háromdimenziós programokkal foglalkoznak, de munkán kívül akár ünnepekkor, akár csapatépítésen egy videojáték használatához is remekül megfelel. Ezeken az alkalmazásokon kívül minden olyan funkciót betölt, amit egy hagyományos egér is, valamint térképek látképének háromdimenziós irányítására alkalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése