2015. március 4., szerda

Nőnapi fellendülés

A farsangi dekorációk eltűnésével előfordulhat, hogy szürkének és sivárnak hat a munkahelyünk. A Nőnap még nem vált meghatározó ünneppé hazánkban, de senki sem tagadhatja meg magától vagy munkatársaitól az ünnepi hangulatot és a tavasz köszöntését. Ha egy kicsi életet viszünk az irodába, az nem csak a belső légkörre lesz jó hatással, hanem az ügyfelekre és a partnerekre is.

Egy beszerzési platformról manapság már könnyen megrendelhetjük a színes papírokat és egyéb kellékeket. Mindenki örül egy kis változatosságnak, és ha kiszabadulhat a hétköznapok szürkeségéből. Csapatépítés címén készíthetünk az irodába színes tavaszi dekorációkat és tarthatunk egy kis ünneplést. Üdítőket, kekszeket, tányérokat és poharakat a cégek megvehetik egy B2B webshopból, így erre sem kell plusz energiát fordítani.

Az internet telis tele van jobbnál jobb ötletekkel a dekorációt illetően, amik könnyen és gyorsan elkészíthetők. Esetleg az ünneplésbe, főleg ha ez karácsony vagy farsang alkalmával elmaradt, be lehet vonni a munkatársak családját is, így például a gyerekeket a díszek készítésébe is. A dekorációkat akár el is rakhatjuk a következő évre. Ez a kezdeményezés a cég-, osztályvezetők számára is lehetőség a jobb kapcsolat kialakítására a dolgozókkal, valamint növeljék a lojalitásukat a munkahelyük iránt.

Egy kisebb parti és a dekorációk elkészítésének megszervezése nem nagy feladat, főleg egy webshop segítségével, de pozitív eredményeket hozhat hosszútávon is. A közös munkát és bizalmat segíti elő egy jó program és a másik ember megismerése. Egy ilyen vezetői kezdeményezés nem jár nagy költséggel, és a jó hangulat csak jobb munkára ösztönözhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése