2014. december 17., szerda

Még idén vegyen fénymásolópapírt!

Jövő évtől életbe lép a környezetvédelmi termékdíjról szóló törvény módosítása, ezért emelkedni fog az irodai papír ára. Lényegesen olcsóbban veheti meg emiatt a papírokat idén. Érdemes előre gondolkozni, mert így jobban járhat!

Az Országgyűlés megszavazta a T/1705. számú törvényjavaslatot, mi szerint 2015. január 1-jétől módosul a környezetvédelmi termékdíjról szóló törvény. Változni fog a fénymásoló és nyomtató papír ára. Kilogrammonként 19 Ft-tal nő az áruk a termékdíj miatt. Ez azt jelenti, hogy, ha egy 80 grammos fénymásoló papírcsomagot vesszük, akkor az ára 47,5 Ft-tal lesz több. Mivel ez a módosítás csak újévtől lép érvénybe, megéri még szilveszter előtt beszerezni a nyomtatáshoz és fénymásoláshoz szükséges papírokat.

A legtöbb vállalatnak sok papírra van szüksége a működése során, ezért nem mindegy, hogy milyen áron veszik meg. A karácsony közeledtével már sokunknak nincs kedve még az beszerzéssel is foglalkozni, inkább csak szeretnénk elnyúlni egy kényelmes kanapén. Ha online rendeljük meg a szükséges termékeket, egyenesen a kanapéról végezhetjük el a beszerzési feladatokat. Több beszerzési platformon már webshopból is meg lehet venni a termékeket, köztük az irodai papírt is. Így már kényelmesen, otthonról is meg tudjuk rendelni a jövő évi papírkészletet. Olcsóbban vásárolni mindig megéri, főleg, ha tudjuk, hogy a termékek minősége ugyanaz, csupán az ára fog emelkedni pár nappal később. Gondolkodjunk előre, mert így kevesebb gonddal indulhat a új esztendő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése