2014. december 28., vasárnap

Az IPhone 6 - miért jobb?

Még az ősszel érkezett meg az IPhone 6 az IPhone 6 Plus-szal együtt. A népszerű márka rajongói egy teljesen új stílussal ismerkedhettek meg. Sokban különbözik elődeitől, de az eddig bevált funkciók megmaradtak.

Az IPhone 6 nemcsak szélesebb kijelzővel rendelkezik, mint az IPhone 5 S, hanem vékonyabb és energiatakarékosabb is elődjénél. A készülék sarkai kerekebbek és a telefon összhatása is jobban különbözik a többi IPhone-tól. A stílusából szinte teljesen eltűntek a szögletes vonások, de ennek ellenére jól kezelhető. Habár a kijelzője nagyobb, a kézhez így is stabilan illeszkedik.

A nagyobb méretű IPhone 6 Plus-nál alacsonyabb a felbontása, de karcsúbb is. (Több panasz érkezett hazánkban az IPhone 6 Plusra, mert a felhasználóknak elhajlott a legújabb Apple készülék, bár az Apple terhelési teszteket végzett az IPhone 6 Plus telefonon, és mindent rendben talált.) Az IPhone 6-nál viszont semmilyen probléma nem jelentkezett, és meghajlítani is igen nagy munka lenne.

Az IPhone 6 a legújabb Retina HD kijelzővel rendelkezik, ami állítólag még szebb képet biztosít. A telefon adatainak biztonságához nem szükséges jelszavakat és kódokat megjegyezni, mert a képernyő a tulajdonos ujjlenyomata alapján oldja fel a biztonsági zárat. A tárhely nagysága szerint mi választhatjuk ki a készüléket, mert 16, 64 és 128 GB nagyságú memóriával is gyártják.

Összességében a fogyasztók nagyon meg vannak elégedve az IPhone 6-tal, különösen ajánlott azoknak, akik nagyobb és szebb kijelzőjű mobilt szeretnének. Az új design és fejlesztések csak javítottak a már eddig is népszerű márka terméksorozatán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése