2014. december 4., csütörtök

Napelemes töltők- mire jók?

Sokan küzdenek az okostelefonok általános gondjával, hogy túl hamar lemerülnek. 

Régen még egy hétig vagy legalább 4-5 napig nem volt szükségük a telefonoknak töltésre, de ma már szinte minden nap csatlakoztatni kell egy áramforráshoz. Egy új készülékkel ez már nem okoz gondot! Bármikor feltöltheti telefonját egy napelemes töltővel.

A legtöbben egy napot sem bírnak ki a mobiljuk nélkül, és egy túra vagy vakáció során szükségünk is lehet rá. A napelemes töltők segítségével már nem kell a mosdókban várakoznunk, hogy még pár százalékkal legyen több az akkumulátorunk. Bárhol és bármikor rátölthetünk telefonunkra. Sok napelemes töltőhöz többféle csatlakozó tartozik, ezért nem csak egy telefonjához alkalmas. Több fajtája a gyenge napfényben is tölt, de figyelni kell arra, hogy a mi telefonkészülékünkhöz, milyen illik.

Egyelőre leginkább Japánban, és Kínában terjedtek el, de itthon is megjelentek. Egy üzleti út, kirándulás vagy munkahelyi csapatépítés során jól jöhet, mert akkor nem kell konnektorra vadászni egy elhagyatott helyen, hanem csak kitenni a napra a töltőt és a Nap energiájával feltölteni a mobilunkat.

Manapság, mikor a telefonunk már az egyik legfontosabb személyes tárgyunk, nagyon hasznos egy napelemes töltő. A praktikussága mellett azt is figyelembe kell vennünk, hogy nem is foglalnak el sok helyet a táskában, mert csak egy kicsivel nagyobbak egy telefonnál, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová is megyünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése