2014. március 19., szerda

Az iroda egyik legfontosabb eszköze, a nyomtató 2.

Multifunkcionális készülékek
A modern, multifunkcionális készülékek a nyomtatás mellett fénymásolási és szkennelési funkciókkal is rendelkeznek. A 3 in 1 multifunkcionális nyomtatókat különböző technológiák és gyártók szerint kínáljuk. Léteznek 4 in 1 készülékek is, amelyek már faxolás funkcióit is tartalmaznak a három alaptulajdonság mellett. Ha egyszerű faxgépre van szüksége, a Mercateo webáruházban több mint 140 ajánlat várja. A különböző csatlakozású gépek hasznos társak lehetnek az irodai munka során.

Kompakt nyomtatók
A blokknyomtató minden kis- és nagykereskedés működéséhez szükséges lehet, néhány másodperc alatt elkészítik a bizonylatokat.

Ha egy áru címkézése a feladat, hatékony segítséget nyújthat egy címkenyomtató. Választáskor figyelembe kell venni a nyomtatási szélességet és a felbontást.

Amennyiben tesztelés és mérés a célja, válassza a laboratóriumi nyomtatók egyikét.


Speciális nyomtatók
A speciális nyomtatók egy csoportja a CD/DVD nyomtatók. Canon, Epson és Primera márkájú termékek közül válogathat a Mercateo-nál, amelyek különleges mechanikájuknak köszönhetően közvetlenül képesek CD-re, illetve DVD-re dolgozni.

Egy másik fontos kategória a kártyanyomtató. Ezek ideális megoldást jelentenek, ha Önnek tagsági, iskolai vagy beléptetői kártyákra van szüksége. Egy, illetve kétoldalas plasztikkártyák készítésére is lehetőség van, típustól függően.

Nyomtató tartozékok
A nyomtató-berendezések mellett patronok, tonerek, valamint alkatrészek és számos eszköz is szükséges lehet a használat során. Nyomtató-patron és toner vásárlása nélkülözhetetlen az irodai munka során.

A kinyomtatott iratok rendezésére kiváló megoldást jelentenek a leporellók, de számos egyéb, nyomtatóhoz tartozó eszköz is megvásárolható a Mercateo oldalán, például kimeneti tálcák, adagolók, papírkazetták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése