2014. január 21., kedd

Hogyan lehet elérhető egyszerre több vásárló számára?

A gyártók mindig ilyen gondokkal küzdenek. De van egy kedvenc oldalam, amit még kevés haza gyártó és forgalmazó fedezett fel. Ez a Mercateo online kereskedési platformja, ahol nemcsak beszerezni lehet (megjegyzem jóval egyszerűbben és ugyanolyan biztonság mellett), hanem a gyártók és kereskedők számára egyszerű, gyors és olcsó felületet biztosít a potenciális vásárlók elérésére igaz, nem biztos, hogy a teljes hálózatban, de néhány európai országban biztosan.


A B2B kereskedelem fontos elemévé vált az online kereskedelem, az internetes rendelés. Ebben különböző webáruházak lehetnek a gyártók segítségére, ezekből rengeteg van, így átlátásuk sem egyszerű. Ám, igazi beszerzési portálra bekerülni kevesen tudnak, mert mindenhol nagy az előminősített vizsgálat. Akinek van valamilyen eladásra kínált terméke (legyen az a legmodernebb elektrotechnikai eszköz, vagy akár konyhai kellékek), az tudja, mennyi bonyodalommal jár hirdetni, különböző portálokon keresztül elérhetővé tenni a terméket a lehetséges érdeklődök számára. Rengeteg reklámozási forma közül válaszhatunk, ami még jobban megnehezíti a dolgunkat, mert ezek igen költségesek lehetnek, ugyanakkor nem biztos, hogy meghozzák a kívánt forgalmat.

Hogyan induljunk el? Bárcsak meg lehetne oldani egy kattintással, bárcsak lenne egy olyan weboldal, ahol elég lenne egyszer eladásra kínálni portékánkat, és máris vállalkozások ezrei láthatnák. Jó hír tehát, hogy van ilyen és nem más, mint a mercateo.hu. Az oldalon egyszerűen kiválasztjuk a „gyártóknak” fület, és segítséget kaphatunk a további lépésekhez, valamint ahhoz, hogyan érdemes bemutatni termékünket. Egy minősítés és egy szerződés után árucikkünk több százezer vállalkozás számára válhat elérhetővé, Európa országaiban.

Fontos még megemlíteni, hogy a Mercateo a „Bevásárlókosár-optimalizálás” módszerével lehetővé teszi a cégek számára az árak és szállítási feltételek összehasonlítását, így a gyártókat folyamatosan versenyezteti, ami jó hatással van a piac működésére. Folyamatosan figyelnünk kell tehát a piac többi résztvevőjét, a konkurencia árait, mert a rendszerben lehetőségünk van összehasonlítani azt.

Ha valaki nemrégen kezdett bele vállalkozásába, a mercateo.hu talán az egyik legkönnyebb eljutást jelenti rögtön az európai piacra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése